Peugeot predstavio konceptni Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle

12. veljače 2016.
Vijesti - Peugeot predstavio konceptni Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle
Peugeot je nedavno lansiranje novog modela Traveller popratio i predstavljanjem konceptnog modela Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle, a koji predstavlja viziju budućnosti putovanja za poslovnu klijentelu.

Ovaj luksuzni minibus se temelji na platformi EMP2 i može se pohvaliti optimalnom ravnotežom vanjskog obujma i unutarnje prostornosti, a svojim će putnicima ponuditi i putovanje koje nadahnjuje i potiče na rad. Naime, u stražnjem, putničkom dijelu vozila se nalaze četiri zasebna sjedala smještena oko golemog 32-inčnog zaslona osjetljivog na dodir, a uz hotspot WiFi, Bluetooth, indukcijske punjače i kacigu za virtualnu stvarnost na raspolaganju im stoje razne mogućnosti za rad i zabavu.

Vozaču također stoji na raspolaganju vrhunska tehnologija, a između ostalog tu su sustav za prepoznavanje prometnih znakova i praćenje pozornosti vozača, kao i nova generacija peugeotovog navigacijskog sustava povezanog s internetom koji izvještava vozača u stvarnom vremenu i pruža mu sve potrebne informacije o izabranoj ruti i sl.

Službena premijera ove studije će se održati početkom idućeg mjeseca na ženevskom auto salonu.
GALERIJA: Peugeot predstavio konceptni Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing