Novi Citroën C3 s posebnom ponudom financiranja u siječnju

13. siječnja 2017.
Akcije! - Novi Citroën C3 s posebnom ponudom financiranja u siječnju
Automobil koji donosi svježinu i optimizam u svijet automobila, novi Citroën C3, u siječnju je dostupan u ponudi s posebnim uvjetima financiranja putem Citroën Financiranja. Ponuda se odnosi na kupnju vozila na kredit uz 3% fiksne kamatne stope u Eurima, u razdoblju od 24 do 96 mjeseci.

Novi Citroën C3 u ponudi je i uz Financijski leasing s 0% kamatne stope prema modelu 1/3 u trajanju je od 24 mjeseca. Kupac tako plaća 1/3 iznosa na početku, 1/3 po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalih 1/3 nakon 24 mjeseca uz 0% fiksnu godišnju kamatnu stopu u Kunama.

Od svog lansiranja na hrvatskom tržištu, novi Citroën C3 u ponudi je s produženim jamstvom od 5 godina / 80.000 km, uz 3 razine opremljenosti: Live, Feel i Shine kao i benzinskim PureTech 68 i 82 te dizelskim BlueHDi 75 i 100 motorima. Već od početnog paketa C3 nudi sigurnosnu opremu kao što su prepoznavanje znakova ograničenja brzine i upozorenje o nenamjernom prelaženju crte.

C3 se ističe jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja, napominju u Citroënu. A, njegov stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost. Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je Connected Cam Citroën, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavlja prvo takvo tvorničko rješenje na svijetu.

---

Pogledajte i prvi test novog Citroëna C3.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing