Mercedes-Maybach G650 Landaulet - prvi Maybach SUV

8. veljače 2017.
Vijesti - Mercedes-Maybach G650 Landaulet - prvi Maybach SUV
Znali smo da će Mercedes u skoroj budućnosti kupcima ponuditi Maybach izvedbu jednog SUV modela, no nismo znali kako će se raditi o G klasi. Točnije, radit će se o modelu Mercedes-Maybach G650 Landaulet čije su se fotografije i video zapis pojavili na internetu ranije nego što su to htjeli u samom Mercedesu, no što je tu je.

G650 Landaulet će biti ne samo posebna izvedba G klase, već i oproštaj s trenutnom generacijom. Također, saznajemo da će biti proizveden u svega 99 primjeraka koje će navodno pokretati 6.0 V12 motor snage oko 630 KS i najvećeg okretnog momenta od 1000 Nm. Dakako, ovaj se model temelji na platformi W463, no produžen joj je međuosovinski razmak za dodatni komfor otraga.

Samo ime Landaulet nam govori kako se radi o super luksuznoj izvedbi sa sklopivim platnenim krovom iznad stražnjih sjedala. Koliko možemo vidjeti stražnji dio je odvojen od prednjeg dijela automobila, a tu su i dva luksuzna sjedala te bogata oprema.

Službena premijera ovog automobila će se održati na predstojećem auto salonu u Ženevi, a cijene će mu se navodno kretati oko 300.000 Eura.

GALERIJA: Mercedes-Maybach G650 Landaulet - prvi Maybach SUV

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing