Vozač u Velikoj Gorici proletio kroz rotor, sve je snimljeno

Vozač u Velikoj Gorici proletio kroz rotor, sve je snimljeno

Na snimci nadzorne kamere, koju je objavio lokani portal, vidimo srebrni karavan kako doslovno prolijeće preko rotora, ruši prometne znakove, a nakon toga – odlazi s mjesta nezgode kao da se ništa nije dogodilo

Već smo nekoliko puta na ovim stranicama objavljivali snimke s nadzornih kamera koje prikazuju kako automobili “prolijeću” preko rotora, s lakšim ili težim posljedicama. Takve snimke obično su dolazile iz drugih krajeva svijeta, no ova najnovija stiže iz naše zemlje, točnije iz Velike Gorice. Tamo je, u noćnim satima 8. travnja, nepoznati vozač proletio kroz rotor na raskrižju Kolodvorske i ulice Ljudevita Posavskog.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Događaj su zabilježile obližnje nadzorne kamere u vlasništvu Gradskog nadzornog centra, a njihove je snimke objavio portal VGdanas. Jasno se vidi kako se vozilo, srebrni karavan, približava kružnom toku velikom brzinom, pa umjesto da uspori i propisno prođe kroz njega, punim gasom prelazi posred uzvisine, raslinja i pritom ruši prometne znakove.

Ovom prilikom vozač je oštetio karter svojeg vozila, iz kojeg je iscurilo motorno ulje, no to ga nije zaustavilo u namjeri da pobjegne s mjesta prometne nesreće. Srećom, u tom trenutku na tom mjestu nije bilo pješaka. O svemu je obaviještena i policija, koja je otvorila istragu.

YouTube MP3 - Hotmail
1