Upoznajte novu Ford Kugu putem virtualne 3D premijere

Upoznajte novu Ford Kugu putem virtualne 3D premijere

Korištenjem novih tehnologija i digitalnih rješenja omogućeno je istraživanje i upoznavanje nove Kuge kao da se i sami nalaze u Ford salonu

U današnje vrijeme kad se mnogi (s razlogom) boje aktualne pandemije i prodavači traže nove načine kako doprijeti do svojih kupaca. Brojni saloni automobila ove godine su vrlo slabo posjećeni jer jednostavno mnogi ne obilaze gomilu salona kako bi razgledali vozila sa svoje liste želja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U Fordu pak vjeruju kako je nova Kuga jak prodajni model čija era tek dolazi, a kako bi potencijalnim kupcima predstavili automobil koriste i moderne tehnologije i rješenja. Tako su pripremili 3D interaktivnu virtualnu prezentaciju. Rezultat snimki je 3D doživljaj Ford Storea te mogućnost razgledavanja i ulaska u potpuno novu Kugu kroz virtualnu 3D šetnju. Na ovaj način omogućeno je istraživanje i upoznavanje nove Kuge kao da se i sami nalaze u Ford salonu.

Dodana vrijednost virtualnom 360° 3D obilasku Kuge su i ‘oznake’ koje nose prepoznatljivi vizualni identitet Ford logotipa. Te ‘oznake’ sadrže tekstualne, audio, foto i video informacije koje ističu posebnosti novog modela. Tako virtualni doživljaj Ford prodajnog salona upotpunjuju i četiri promo videa nastala u suradnji s TV voditeljom Joškom Lokasom.

Sama virtualna šetnja ima raznolikih opcija poput direktnog dijeljenja ‘vašeg pogleda’ na društvene mreže preko gumba ‘podijelite’, a za što je potrebno uključiti lokaciju unutar šetnje kako biste podijelili korak iz kojeg promatrate vozilo. Tu je i mogućnost snimanja HD fotografija virtualne 3D šetnje, kao i uključivanja pozadinske glazbe. Dodatno je moguće mjerenja detalja kao i otvaranja menija s prečicama na određene korake u virtualnom obilasku… Naravno, kao bi to sve dodatno potvrdili i uvjerili se ‘uživo’ ostavljena je i mogućnost prijave na testnu vožnju. Pravu testnu vožnju.

YouTube MP3 - Hotmail
1