U Srbiji vozač umalo nastradao pod vlakom, sve snimila nadzorna kamera

U Srbiji vozač umalo nastradao pod vlakom, sve snimila nadzorna kamera

Strašna snimka prometne nezgode dolazi iz Srbije i pokazuje koliko je uistinu opasno pokušati prevesti se preko pružnog prijelaza dok su branici spušteni

Video snimka nastala u Srbiji ovoga ponedjeljka kruži društvenim mrežama, a može poslužiti kao upozorenje svima koji bi se mogli odlučiti automobilom prijeći preko pružnog prijelaza dok su branici spušteni. Naime, u ovom je slučaju jedan vozač Mercedesa A klase, oko 16:20 sati, stao pred spuštenim polubranikom u mjestu Vreoci kod Lazarevca (na pruzi Beograd-Bar), dok su svjetlosni znakovi bili uključeni i ispravni, javljaju mediji iz Srbije na temelju policijskog izvješća i snimke nadzorne kamere.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za dlaku izbjegao smrt

Vozač je potom izišao iz automobila kako bi provjerio nailazi li prugom vlak. Kada se “uvjerio” da vlaka nema, odlučio je svojim Mercedesom zaobići polubranik i prijeći prugu. Ono što se dalje dogodilo možete pretpostaviti – vlak je naišao, a vozač je uspio trenutak prije naleta na vozilo iskočiti iz njega i pobjeći na sigurnu udaljenost.

U automobilu se nalazio samo 35-godišnji vozač, kažu iz Željeznica Srbije, koji je nakon sudara prvo pobjegao s mjesta nezgode, ali se vratio kada je policija došla obaviti očevid. U incidentu samo pukom srećom nije bilo ozlijeđenih.

YouTube MP3 - Hotmail
1