Toyota u Ženevi – europska Supra i nove izvedbe Corolle

Toyota u Ženevi – europska Supra i nove izvedbe Corolle

Toyota je na ženevskom auto salonu predstavila dvije nove izvedbe modela Corolla, Corollu GR Sport i Corollu Trek te europsku izvedbu modela Supra. Potonji, sportski model je i prije europske premijere na Starom kontinentu u potpunosti rasprodan za ovu godinu. Naime, svih 900 primjeraka koji su određeni za europska tržišta u 2019. je i prije ženevske premijere pronašlo svoje kupce. Uskoro će biti otvorena knjiga narudžbi za 2020. Više o novoj Supri možete pročitati ovdje.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nadalje, sportski nastrojena Corolla GR Sport će biti dostupna u hatchback te karavanskoj Touring Sports karavanskoj izvedbi. Također, GR Sport će biti dostupan s 1,8 i 2,0-litrenim hibridnim pogonskim sklopovima.

Razliku u odnosu na standardnu ponudu će činiti niz jedinstvenih detalja vanjštine i interijera. Primjerice, tu su nova maska motora, novi aero paket, stražnji difuzor, dvobojna karoserija, jedinstveni set 18-colnih naplataka, LED prednja i stražnja svjetla, zatamnjena stražnja stakla i sl. U unutrašnjosti se ističu posebne presvlake sjedala, upravljača i ručice mjenjača. Nadalje, instrumentna ploča je ponešto izmijenjena, a tu su i druge manje primjetne izmjene.

Corolla Trek je razvijena u suradnji s proizvođačem bicikala i kupcima će biti dostupna samo kao karavan te s istom ponudom pogonskih sklopova kao GR Sport. Corolla Trek će prije svega imati povišenu podnicu i to za 20 mm. Uz to tu su i 17-colni kotače, LED svjetla sprijeda i otraga, crossoverovske elemente vanjštine i sl.

Podijeli:
1