Toyota RAV4 kao hovercraft preletjela preko bazena

Toyota RAV4 kao hovercraft preletjela preko bazena

Bizarna i prilično zapanjujuća snimka nadzorne kamere iz Miamija prikazuje prelet Toyote RAV4 u punoj brzini preko privatnog bazena u dvorištu jedne kuće

U okrugu Miami-Dade na Floridi prošloga se petka dogodila bizarna nesreća. Zbog neprilagođene brzine i vjerojatno vlažnog kolnika, jedna je vozačica izletjela s ceste, probila ogradu obiteljske kuće, preletjela preko cijele dužine bazena, te se zaustavila tek nakon što je proletjela kroz drugu ogradu sa stražnje strane dvorišta.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Toyota RAV4 tijekom ove se nesreće kretala prilično velikom brzinom, pa ju je inercija, zajedno s nemalom masom, prenijela preko bazena i nekoliko desetaka metara dvorišta te kroz ograde dvorišta i samog bazenskog prostora. Točan uzrok nesreće nije objavljen, no policija smatra da je vozačica bila u stanju dijabetičkog šoka i da je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom.

Sve je zabilježeno nadzornim kamerama. Snimke su objavili lokalni mediji, koji sada, zajedno sa stanarima ovog susjedstva, apeliraju na lokalne vlasti da učine nešto po pitanju sigurnosti. Naime, susjedna kuća već je sedam puta imala “nepozvane goste” ovog tipa koji su izlijetali s ceste.

U ovom je slučaju samo pukom srećom izbjegnuta tragedija. Naime, nedugo prije uletavanja Toyote u dvorište radnici su čistili ovaj bazen, a u vrijeme nesreće padala je kiša pa je obitelj bila u kući. Da nije, kažu, vjerojatno bi u tom trenutku bili na bazenu na kojem su provodili mnogo vremena posljednjih dana zbog toplog vremena i, naravno, još uvijek aktualne karantene.

Podijeli:
1