Tesla Model 3 kakvog još nismo vidjeli – s gusjenicama

Tesla Model 3 kakvog još nismo vidjeli – s gusjenicama

Jedan je vlasnik Tesle odlučio isprobati kako bi bilo da na svoj automobil postavi nešto što na Teslu nitko do sada nije pokušao – terenske gusjenice za snijeg

Korisnik YouTubea lowlifeduramax koji s vremena na vrijeme objavljuje razne testove vezane uz Teslina vozila prije nekoliko je dana objavio vrlo zanimljiv video prerade Teslinog Modela 3 kakvu još nismo vidjeli. Na ovaj je električni obiteljski automobil u izvedbi Standard Range Plus postavio – gusjenice za snijeg.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nije ovdje riječ o nekoj “uradi sam” varijanti nastaloj u garaži, već o gotovom setu gusjenica koje se mogu kupiti i postaviti na serijske automobile. Ipak, vjerojatno je rijetko tko očekivao da bi se, umjesto na kakav SUV ili kamionet, one mogle naći i na električnoj limuzini, pa je za realizaciju ove ideje trebalo pribaviti i posebno izrađene adaptere za postavljanje gusjenica umjesto stražnjih pogonskih kotača na Teslu.

Kako bilo, ovaj Amerikanac imena Michael i samoproglašeni automobilski fanboy, odlučio je pokušati s Teslom nešto što nije pokušao još nitko do sada – i sve je to zabilježio kamerom. Teslu s gusjenicama provozao je u konačnici po snijegom prekrivenim cestama u kanadskim planinama. Čini se da se pritom i dobro zabavio, ali i ostvario svoj cilj. Video s ovako prerađenim Modelom 3 je, s preko 130 tisuća pregleda za sada, daleko je najgledaniji njegov uradak na YouTubeu.

YouTube MP3 - Hotmail
1