Supercars Owners Circle karavana ponovno u Hrvatskoj

Supercars Owners Circle karavana ponovno u Hrvatskoj

Muzej superautomobila na otvorenom i ove će godine u našu zemlju dovesti neke od najrjeđih, najvrjednijih automobila na svijetu, čak uz neke ekskluzivne modele, prvi puta viđene u javnosti

I ove će se godine, nakon izuzetno uspješnog lanjskog izdanja, velika karavana od 60 luksuznih i ekskluzivnih superautomobila, Supercars Owners Circle, predstaviti posjetiteljima u Hrvatskoj. Najavljeno je to na tiskovnoj konferenciji, na kojoj su sudjelovali organizatori tog događanja, kao i njihov hrvatski ambasador, Mate Rimac.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Od Paganija do Valkyrie

Automobili će biti prikazani široj javnosti, na trgu kod zagrebačke katedrale, u petak 2. rujna u 17 sati, a potom i na pisti ZTC-a u Velikoj Gorici, u subotu, 3. rujna s početkom u 9 sati. Posjetitelji će imati prilike izbliza vidjeti zaista rijetke primjerke vozila, čija ukupna vrijednost se procjenjuje na više od 150 milijuna eura.

Bit će tu tako “barchetta kvartet” sportskih kabriolet dvosjeda: Pagani Zonda Barchetta, Ferrari Monza SP2, McLaren Elva te Aston Martin Speedster. Izložbu i utrku upotpunit će i “sveto trojstvo”: Ferrari LaFerrari, Porsche 918 i McLaren P1. Ukupno će Hrvatskom proći i čak osam modela iz pogona Paganija, dakako Rimčeva Nevera, kao i čak deset modela Bugattija. Najistaknutiji njihov predstavnik bit će La Voiture Noire, najskuplji novi automobil ikada proizveden, u samo jednom primjerku.

Publika će ekskluzivno moći vidjeti i europsku premijeru hiperautomobila Aston Martin Valkyrie AMR Pro, točnije njegov prvi prototip, koji će se ovom prilikom prvi puta moći vidjeti u vožnji na našem kontinentu.

YouTube MP3 - Hotmail
1