Subaru Viziv Tourer – cool karavan

Subaru Viziv Tourer – cool karavan

Subaru je predstavio još jedan konceptni model pod oznakom Viziv. Ovaj put je riječ o karavanskom modelu pod oznakom Viziv Tourer koji odlično spaja praktičnost s atraktivnim i pomalo agresivnim dizajnom vanjštine.

Iz japanskog je proizvođača za sada objavljeno kako Viziv Tourer pokreće boxer motor uparen sa Symmetrical AWD pogonom na sva četiri kotača. Također, znamo da mu dimenzije iznose

-- tekst slijedi nakon oglasa --

4775 x 1930 x 1435 mm te da mu je međuosovinski razmak dugačak 2730 mm. Svakako je dakle riječ o vozilu s više no dovoljnom ponudom prostora, a u Subaruu kažu kako će se u njega moći komotno smjestiti četiri odrasle osobe. Točna zapremina prtljažnika nije poznata, no očito se radi o znatnom volumenu koji će dodatno povećati praktičnost i iskoristivost potencijalnog produkcijskog vozila.

Nadalje, Viziv Tourer je opremljen naprednim sustavima pomoći vozaču kako i priliči jednom prvenstveno obiteljskom auto automobilu kod kojeg je glavni naglasak stavljen na sigurnost. Isto će biti slučaj i kod produkcijske verzije koja bi u skoroj budućnosti trebala stići na tržište, možda kao zamjena za model Levrog.

Podijeli:
1