Subaru Viziv Tourer – cool karavan

Subaru Viziv Tourer – cool karavan

Subaru je predstavio još jedan konceptni model pod oznakom Viziv. Ovaj put je riječ o karavanskom modelu pod oznakom Viziv Tourer koji odlično spaja praktičnost s atraktivnim i pomalo agresivnim dizajnom vanjštine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Iz japanskog je proizvođača za sada objavljeno kako Viziv Tourer pokreće boxer motor uparen sa Symmetrical AWD pogonom na sva četiri kotača. Također, znamo da mu dimenzije iznose

4775 x 1930 x 1435 mm te da mu je međuosovinski razmak dugačak 2730 mm. Svakako je dakle riječ o vozilu s više no dovoljnom ponudom prostora, a u Subaruu kažu kako će se u njega moći komotno smjestiti četiri odrasle osobe. Točna zapremina prtljažnika nije poznata, no očito se radi o znatnom volumenu koji će dodatno povećati praktičnost i iskoristivost potencijalnog produkcijskog vozila.

Nadalje, Viziv Tourer je opremljen naprednim sustavima pomoći vozaču kako i priliči jednom prvenstveno obiteljskom auto automobilu kod kojeg je glavni naglasak stavljen na sigurnost. Isto će biti slučaj i kod produkcijske verzije koja bi u skoroj budućnosti trebala stići na tržište, možda kao zamjena za model Levrog.

Podijeli:
1