SsangYong najavio novi Rexton

SsangYong najavio novi Rexton

Korejski SsangYong je objavio dva teasera svog novog flagship modela čiji se razvoj trenutno vodi pod oznakom Y400, no u osnovi se radi o nasljedniku modela Rexton te produkcijskoj verziji studije LIV-2 koja je debitirala na posljednjem pariškom auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U SsangYongu naglašavaju kako će se ovaj model moći pohvaliti vrhunskim voznim svojstvima, na cesti i u off-road uvjetima, optimalnom raspodjelom mase, niskom razinom buke i vibracija unutar kabine, relativno niskom masom i sl, a za dobar dio svega toga će biti zaslužna nova tzv. Quad-Frame konstrukcija izrađena od 1.5 Gpa giga-čelika i čelika visoke čvrstoće.

Novi bi model trebao imati dimenzije 4850 x 1920 x 1800 mm, dok će mu međuosovinski razmak iznositi 2865 mm. Također, ovaj će automobil biti dostupan u izvedbama s pogonom na stražnje te na sva četiri kotača, a pokretat će ga nekoliko benzinski i novih dizelskih turbo motora.

Premijera ovog vozila će se održati ovog tjedna u Seoulu, dok će prodaja u Koreji započeti za koji mjesec, odnosno na ostala će tržišta stići do kraja ove godine.

YouTube MP3 - Hotmail
1