Sprema li BMW cabrio SUV-ove?

Sprema li BMW cabrio SUV-ove?

Početkom godine se proširila vijest kako postoji mogućnost da na tržište stigne cabrio izvedba modela X2, a sada je iz BMW-a natuknuto kako bi se tako nešto uistinu moglo dogoditi. Naime, Ralph Mahler, BMW-ov šef planiranja proizvoda i strategije, je izjavio kako je tema kabrioleta SUV-ova “vrlo zanimljiva” te dodao da su trendovi takvi kakvi jesu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Drugim riječima, popularnost crossovera i SUV-ova je takva da zaisgurno postoji mogućnost daljnjeg proširenja ponude. Mahler time nije potvrdio da će u skoroj budućnosti X2 ili bilo koji drugi model “izgubiti” krov, no svakako je dao do znanja kako su u BMW-u otvoreni za daljnji razvoj ovog dijela svoje ponude sukladno potražnji na tržištu.

S obzirom da uskoro stiže novi SUV pod oznakom X7, s obzirom na izvještaje kako će do 2020. na tržište stići i X8 pa do kraja ove godine novi X5 te da će uskoro X3 i X4 dobiti M verzije, da u Bavarci rade i na iX modelima i sl. za vjerovati je kako kabriolet u ovom segmentu svakako nije na vrhu liste prioriteta, ali tko zna što se sprema u BMW-ovoj kuhinji.

Podijeli:
1