Sljedeće godine stiže osvježeni Audi Q7

Sljedeće godine stiže osvježeni Audi Q7

Trenutnoj generaciji audijevog velikog SUV-a, odnosno modelu Q7 se bliži polovica životnog vijeka pa će tijekom sljedeće godine na tržište stići osvježena izvedba koja će donijeti nekoliko novosti. S jedne strane se očekuju vizualne dorade vanjštine, bogatija oprema interijera te određena tehnička unaprjeđenja.

Što se vanjštine tiče, osvježeni Q7 će se moći pohvaliti novom manjom maskom motora te redizajniranim prednjim i stražnjim svjetlima. Konkretnije, očekuje se da bi Q7 otraga trebao dobiti nova međusobno povezana stražnja svjetla. Također, očekuju se druge manje dorade posebice na području branika i sl.

U unutrašnjosti bi promjene glede dizajna trebale biti manje, no kupcima će biti ponuđena bogatija standardna i opcijska oprema s posebnim naglaskom na infotainmentu i sigurnosti. Drugim riječima, osvježeni Q7 će dobiti posljednje i najnaprednije audijeve sigurnosne sustave i sustave pomoći vozaču.

Kada je riječ o motorizaciji za sada nema informacija o eventualnim novim motorima i sl, no sasvim je sigurno da će se postojeća ponuda dodatno unaprijediti kako bi se smanjila potrošnja i štetne emisije. S obzirom da se premijera ovog automobila očekuje u prvoj polovici sljedeće godine, na konkretnije podatke nećemo dugo čekati.

Podijeli:
1