Sljedeće godine stiže osvježeni Audi Q7

Sljedeće godine stiže osvježeni Audi Q7

Trenutnoj generaciji audijevog velikog SUV-a, odnosno modelu Q7 se bliži polovica životnog vijeka pa će tijekom sljedeće godine na tržište stići osvježena izvedba koja će donijeti nekoliko novosti. S jedne strane se očekuju vizualne dorade vanjštine, bogatija oprema interijera te određena tehnička unaprjeđenja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što se vanjštine tiče, osvježeni Q7 će se moći pohvaliti novom manjom maskom motora te redizajniranim prednjim i stražnjim svjetlima. Konkretnije, očekuje se da bi Q7 otraga trebao dobiti nova međusobno povezana stražnja svjetla. Također, očekuju se druge manje dorade posebice na području branika i sl.

U unutrašnjosti bi promjene glede dizajna trebale biti manje, no kupcima će biti ponuđena bogatija standardna i opcijska oprema s posebnim naglaskom na infotainmentu i sigurnosti. Drugim riječima, osvježeni Q7 će dobiti posljednje i najnaprednije audijeve sigurnosne sustave i sustave pomoći vozaču.

Kada je riječ o motorizaciji za sada nema informacija o eventualnim novim motorima i sl, no sasvim je sigurno da će se postojeća ponuda dodatno unaprijediti kako bi se smanjila potrošnja i štetne emisije. S obzirom da se premijera ovog automobila očekuje u prvoj polovici sljedeće godine, na konkretnije podatke nećemo dugo čekati.

Podijeli:
1