Škoda predstavila luksuzni Kodiaq L&K

Škoda predstavila luksuzni Kodiaq L&K

Škoda je pred ženevsku premijeru predstavila najluksuzniju izvedbu modela Kodiaq. Dakako, riječ je o L&K izvedbi koja je svoje ime dobila prema osnivačima Škode Václavu Laurinu i Václavu Klementu, a koja će svojim kupcima ponuditi razne dorade vanjštine i interijera.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Između ostalog tu su nova kromirana maska motora, LED svjetla, 19-colni naplaci jedinstvenog dizajna, modificirani stražnji branik, kožne presvlake interijera, audio sustav Canton, aluminijske pedale, električno pomično vozačevo sjedalo s memorijskom funkcijom i sl, a u ponudi će se naći i digitalna instrumentna ploča. Također, tu su i posebne oznake koje će svakome dati do znanja kako je riječ je o posebnom modelu.

Također, Škoda će ženevski auto salon iskoristiti za lansiranje nekoliko tehničkih novosti vezanih uz Kodiaq, a prvenstveno tu mislimo na 1,5-litreni TSI snage 150 KS. Također, 2,0-litreni TSI će biti osnažen s trenutnih 180 na 190 KS. Nadalje, uz Kodiaq L&K Škoda će u Ženevi predstaviti konceptni Vision X te osvježenu izvedbu modela Fabia.

Podijeli:
1