Škoda predstavila Kodiaq GT

Škoda predstavila Kodiaq GT

Kako smo vas jučer izvijestili Škoda je ekskluzivno za kinesko tržište razvila GT izvedbu modela Kodiaq, a sada su objavljene prve službene fotografije ovog automobila čija će se premijera održati sredinom studenog na auto salonu u Guangzhou.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Kodiaq GT je četvrti škodin SUV na kineskom tržištu, a pored standardnog Kodiaqa i Karoqa koji su dostupni u Europi, Kinezima je dostupan i manji Kamiq. Kodiaq GT kao vizualno atraktivnija i dinamičnija izvedba Kodiaqa čini vrh tamošnje škodine ponude SUV vozila.

Sprijeda GT odgovara standardnoj verziji, a razlike su primjetne s boka i otraga gdje se ističu položenije stražnje staklo, novi poklopac prtljažnika, novi završeci ispuha, izraženiji difuzor, drugačiji stražnji branik i sl. Kodiaq GT ima i nešto nižu liniju krova na stražnjem kraju vozila pa je za vjerovati kako će ponuda prostora za glave putnika na stražnjim sjedalima biti nešto manja. Nadalje, iz Škode je priopćeno kako će ovaj 4,83 m dugački automobil imati sportski nastrojeni i moderno uređeni interijer opremljen kvalitetnim materijalima te bogatom sigurnosnom te infotainment opremom.

Ponudu motora će činiti dvije izvedbe 2,0-litrenog TSI turbo benzinskog motora snage 186 i 220 KS. Prva je dostupna s pogonom na prednje kotače, dok će druga biti standardno uparena s pogonom na sva četiri kotača te automatskim DSG mjenjačem s dvije spojke.

Podijeli:
1