Škoda najavila Superb Scout

Škoda najavila Superb Scout

Škoda je objavila još jedan teaser osvježene izvedbe modela Superb, no ovaj put stiže i potvrda kako će u Bratislavi za par dana premijeru imati i Scout izvedba predvodnika škodine ponude. Kako i priliči Škodi Scout, ovaj će Superb dobiti povišenu podnicu, dodatnu zaštitu podnice, blatobrana i pragova. Također, tu je i standardni pogon na sa četiri kotača.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kao i ostatak ponude modela Superb, Scout će biti opremljen full-LED Matrix prednjim svjetlima s ugrađenim svjetlima za dnevnu vožnju, funkcijom coming/leaving home, dinamičkim žmigavcima i sl. Uz njih tu su i druge dorade prednjeg i stražnjeg kraja, izmjene maske, branika, natpis na poklopcu prtljažnika umjesto značke i sl.

Kupci također mogu očekivati kvalitetne materijale, visoku razinu izrade i bogatu opremu, posebno u izvedbi Laurin & Klement. Novi infotainment sustav sa standardnom integracijom pametnih telefona također je dio mid-life facelifta.

Najznačajnija novost osvježenog Superba će biti dodatak hibridnog pogonskog sklopa. Prvi škodin PHEV bi trebao ponuditi oko 50 km električne autonomije. Vjeruje se da je riječ o pogonskom sklopu iz modela Passat GTE snage 215 KS i najvećeg okretnog momenta od 400 Nm.

Službena premijera će se održati prije kraja ovog tjedna.

Podijeli:
1