Renault pretvorio električni Kangoo u “hipijevski” kamper

Renault pretvorio električni Kangoo u “hipijevski” kamper

Renault Hippie Caviar Motel konceptno je vozilo temeljeno na novom Renaultu Kangoo E-Tech Electric. Namijenjeno je onima koji od svakodnevice u gradu žele ponekad pobjeći u divljinu

Renault je predstavio drugu fazu vlastite strategije za razvoj rekreacijskih vozila: novo konceptno vozilo Hippie Caviar Motel. Taj prerađeni kombi, sazdan na novom Renaultu Kangoo L2 E-Tech Electric, mobilno je, fleksibilno i dinamično utočište za pustolove i zaljubljenike u sport, željne uzbuđenja i boravka u prostranstvima prirode, poručuju iz Renaulta.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Hippie Caviar Motel dizajniran je kao kamper, k tome iznutra i izvana opremljen rješenjima za prijevoz sportske opreme. Krovni nosači omogućavaju prijevoz skija, a tu su i panoramski krov te rasklopivi ležaj za jednu osobu.

Kamper ima doseg od 285 km koji se u pola sata punjenja može povećati za 170 km. Osim toga, ovaj je konceptni automobil u potpunosti u skladu s Renaultovom strategijom smanjenja ugljičnih emisija tijekom životnog ciklusa vozila: police i podnica vozila izrađene su od recikliranih guma i pluta, a kotače pokreće 100 % električni motor.

Hippie Caviar Motel bit će predstavljen 19. rujna na Međunarodnom sajmu mobilnosti, transporta i logistike u Hannoveru.

YouTube MP3 - Hotmail
1