Renault Mégane RS – prva fotografija novog modela

Renault Mégane RS – prva fotografija novog modela

Renault je nedavno objavio prvi teaser RS izvedbe nove generacije modela Mégane, a sada je internetom počela kružiti prva fotografija ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nažalost riječ je o slici slabije kvalitete na kojoj se ipak vidi dobar dio stražnjeg kraja, a ono što možemo vidjeti je veći središnje smješteni trapezoidni završetak ispuha te stražnji difuzor. Također, tu je još nekoliko manjih izmjena u sportskom stilu poput stražnjeg krovnog spojlera, redizajniranog branika i sl.

Vjeruje se da će ovaj automobil pokretati novi 2,0-litreni 4-cilindrični motor snage iznad 300 KS koji će biti uparen sa standardnim 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, dok će u opciji biti dostupan automatski mjenjač s dvije spojke. Nadalje, performansama, odnosno voznim sposobnostima ovog automobila bi trebao pripomoći i opcijski sustav upravljanja na sva četiri kotača. Recimo i da bi pogon trebao ostati na prednje kotače unatoč nekim glasinama o pogonu na sva četiri kotača.

Na kraju dodajmo da će premijera ovog automobila vrlo vjerojatno biti održana krajem ovog mjeseca tijekom F1 vikenda u Monaku. Prodaja bi trebala započeti do kraja ove godine, odnosno nakon nastupa na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu.

YouTube MP3 - Hotmail
1