Renault Megane RS – otkriven konačan izgled

Renault Megane RS – otkriven konačan izgled

Renault bi premijeru modela Mégane RS trebao održati za nešto manje od dva mjeseca, no nećemo morati čekati na frankfurtski auto salon da saznamo kako će ovaj automobil u konačnici izgledati. Naime, internetom su se proširile slike koje pokazuju novi RS, a koje su navodno bile dio patentne prijave.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako se i očekivalo novi Mégane RS će imati agresivniji dizajn zahvaljujući novom aero paketu, novim naplacima, nešto drugačijoj grafici svjetala, većim otvorima za usis zraka, novim lukovima blatobrana, novim središnjim završetkom ispuha smještenim u stražnji difuzor i sl.

Za sada nema nikakvih službenih tehničkih podataka, no raniji izvještaji su upućivali na to da će ovaj automobil pokretati ili 1,8 ili 2,0-litreni turbobenzinski 4-cilindrični motor snage do 300 KS. Motor bi trebao biti uparen sa 6-stupanjskim ručnim i automatskim mjenjačem s dvije spojke, dok će pogon biti na prednje kotače. Također, novi bi Mégane RS trebao biti opremljen 4Control sustavom upravljanja na sva četiri kotača, a kupcima će na izboru dvije verzije podvozja, Sport i Cup.

Nadamo se kako ćemo uskoro doznati više.

Podijeli:
1