Renault (Dacia) predstavio limuzinski Logan Stepway

Renault (Dacia) predstavio limuzinski Logan Stepway

Na našem (i većini europskih tržišta) Logan je Dacia, na ruskom (i još nekim drugim tržištima) Renault. Na oba cijenom pristupačna kompaktna limuzina, no na ruskom će uskoro biti dostupna i Loganova limuzinska “terenska” Stepway verzija. Dakle, za razliku od našeg tržišta na kojem je karavanski Logan MCV dostupan u Stepway izvedbi na ruskom je riječ o limuzini što u konačnici čini vizualno zanimljivo rješenje.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Konkretnije, ovaj Logan, kojeg ćemo teško vidjeti na našem tržištu, dolazi s povišenom podnicom, dodatnom zaštitom, odnosno plastičnim oblogama branika, lukova blatobrana i pragova. Zaštita prednjeg branika je dostupna i u sivoj boji, a valja reći da je isti taj branik ponešto različit od standardne verzije ruskog Logana, dok novost čine osvježena maska i novi set kotača.

Logan Stepway nije dostupan s pogonom na sva četiri kotača. Pokreće ga 1,6-litreni benzinac snage od 82 do 113 KS uparen s ručnim te opcijskim CVT mjenjačem te 1,5-litreni dCi koji dolazi samo s 5-stupanjskim ručnim prijenosom. Premijera ovog automobila, koji će se proizvoditi u Rusiji, će se održati za koji dan u Moskvi, a prodaja na tamošnjem tržištu kreće ove jeseni.

Podijeli:
1