Prvi dojmovi o Bayonu, najmanjem Hyundaijevom SUV-u

Prvi dojmovi o Bayonu, najmanjem Hyundaijevom SUV-u

Početkom ožujka održana je svjetska premijera novog Hyundaijevog SUV-a u B-segmentu, Bayona. Međunarodni automobilski mediji pohvalili su ovaj crossover ponajprije zbog njegovog dizajna, prostora i veličine

Hyundai Motor nedavno je novinarima predstavio Bayon, potpuno novi crossover SUV dizajniran posebno za Europu. Kao SUV u B segmentu, Bayon postaje najnoviji i najmanji član Hyundaijeve proširene SUV obitelji. Odlikuje ga kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost i dugačak popis pametnih značajki sigurnosti i povezivosti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako su do sada samo odabrani mediji imali prilike pobliže upoznati ovaj mode, evo kratkog pregleda onoga što su do sada rekli o potpuno novom Bayonu:

Njemački Auto Bild: “Bayon dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima”.

Talijanska novinska agencija Ansa: “Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai BAYON u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost.”

Francuski Caradisiac: “Sa stražnje strane osvjetljenje poput boomeranga, “šiljasti” nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn.”

Francuski L’Auto-Journal: “Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora.”

Talijanska web stranica Motorionline: “Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima.”

Njemački list Süddeutsche Zeitung: “Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova.”

Britanski Auto Express: “Supermini Hyundai BAYON SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove”.

Španjolski Autobild.es: “Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glatkiji.”

Podijeli:
1