Prve slike osvježene BMW-ove serije 7

Prve slike osvježene BMW-ove serije 7

BMW će kasnije tijekom dana predstaviti osvježenu seriju 7, a prije nego što se to dogodi službeno je objavljen jedan teaser prednjeg kraja ovog vozila. Također, procurile su nove fotografije ovog vozila (radi se o modelu 750Li s produljenim međuosovinskim razmakom), a po prvi put možemo vidjeti i njegov interijer.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovdje priloženi teaser i nove fotografije automobila potvrđuju kako će jedna od glavnih značajki dizajna osvježene serije 7 biti velika maska motora, koja će, pretpostavljamo, podjednako naići na odobravanja i kritike publike. U svakom slučaju prednji kraj automobila će biti uočljiviji, a sam automobil će se samo zbog toga još više vizualno isticati.

Također, na slikama se jasno vide redizajnirana svjetla, 12,3-inčna digitalna instrumentna ploča i sl. Mogu se očekivati i razna unaprjeđenja opreme, infotainmenta i sl. Ponuda motora se pak ne bi trebala značajnije mijenjati pa će europskim kupcima i dalje biti dostupni benzinski i dizelski pogonski strojevi, kao i plug-in hibridna izvedba.

Na kraju dodajmo kako će se šira javnost imati priliku bliže upoznati s ovim automobilom početkom ožujka na ovogodišnjem izdanju ženevskog auto salonu, nakon kojeg će ubrzo krenuti i prodaja.

Podijeli:
1