Prva luksuzna izvedba fiatove Pande – by Trussardi

Prva luksuzna izvedba fiatove Pande – by Trussardi

Fiat Panda je automobil kojeg gotovo pa nikako ne možemo povezati s luksuzom. Ovaj mali radišni automobil je izbor onih koji razmišljaju o troškovima, učinkovitosti i praktičnosti vozila. No, i to bi se sada moglo promijeniti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, Fiat je u suradnji s modnom kućom Trussardi osmislio i proizveo posebnu, prvu luksuznu izvedbu simpatične Pande. Kada malo bolje promislimo to je jedan sasvim logičan potez.

Konkretnije, potražnja za malim gradskim crossoverima i dalje raste, a raste i broj ženskih kupaca. Zašto onda ne ponuditi stylish verziju temeljenu na Cross izvedbi Pande?

Glavne karakteristike ovog automobila su smeđa Caffe Italiano mat boja karoserije s crnim kontrastnim elementima te oznakama i natpisima Trussardi. Tu su i crni krovni nosači, kućišta retrovizora i 15-colni alu naplaci. Spomenuta boja se može dobiti i u metalik izvedbi, a uz nju su dostupne i boje Gelato bijela, Cinema crna i Colosseo siva.

Interijer je također uređen tako da jasno ukazuje na povezanost s Trussardijem. Najuočljivije poveznice su natpisi s imenom ove kuće na tepisima i pojasevima te značkom na upravljaču. Nadalje tu su i kožne presvlake, dvobojna prednja armatura i sl.

Bogatija standardna oprema će uključivati infotainment sustav Uconnect Mobile s podrškom za mobilne telefone, sustav autonomnog kočenja (AEB) i sl. Kupcima će biti dostupan izbor između 1,2-litrenog motora snage 70 KS te 0,9-litrenog TwinAir pogonskog sklopa snage 85 KS. Također, kupci će moći izabrati između prednjeg te pogona na sva četiri kotača.

1