Porsche razmatra Cayenne Coupe

Porsche razmatra Cayenne Coupe

Cayenne je upravo zakoračio u svoju treću generaciju, a Porsche razmatra daljnju budućnost ovog automobila. Jedna od mogućnosti je svakako i ta da u Porscheu lansiraju dizajnom osjetno dinamičniju verziju svog velikog SUV-a koja bi u osnovi bila konkurencija BMW-ovom X6 i drugim sličnim modelima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Drugim riječima, u Porscheu razmišljaju o Cayenneu Coupe, a potvrdio je to i porscheov šef Oliver Blume. Trenutno konačna odluka navodno još uvijek nije donijeta, a Blume nije htio ulaziti kada bi vrhuška ovog stuttgartskog proizvođača trebala odlučiti ide li Cayenne Coupe u proizvodnju ili ne.

Blume je rekao kako će prije odluke biti potrebno provesti analizu isplativosti koja će pokazati vrijedi li ulaziti u takav projekt. S obzirom na popularnost SUV-ova svih vrsta za vjerovati je kako će odluka biti pozitivna. Na kraju dodajmo i kako je šef porscheovog dizajna Michael Mauer potvrdio da su već napravljeni prijedlozi konačnog izgleda tog vozila, no da se čeka konačna odluka temeljena na analizi isplativosti.

YouTube MP3 - Hotmail
1