Opel predstavio Corsu GSi

Opel predstavio Corsu GSi

Podsjetimo, Opel je tijekom prošle godine lansirao GSi izvedbu Insignije, a sada je došao i red na Corsu. Tako će se nakon podužeg odsustva na tržištu ponovno naći Corsa GSi čija će prodaja početi u drugoj polovici ove godine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nažalost o ovom vozilu još uvijek ne znamo puno jer su iz Opela do sada objavljene samo ovdje priložene fotografije. GSi će vjerojatno biti posljednja verzija trenutne generacije Corse, a kupcima će biti dostupna samo u izvedbi s trima vratima.

Karakterizirat će ju posebni sportski aero paket, kotači veličine do 18 cola, nova maska, crvena kočnička kliješta, novi završeci ispušnih cijevi te razni ukrasi. Unutrašnjost za sada ostaje nepoznanica, no znamo da će kupcima biti dostupna sportska Recaro sjedala, aluminijske padale, kožom obloženi upravljač i ručica mjenjača te drugi sl. detalji.

Nadalje, ovaj će model preuzeti ovjes i kočnički sustav s OPC verzije kako bi mu se osigurala kvalitetnija vozna svojstva. Iz Opela za sada nije potvrđena motorizacija, no treba očekivati kako će GSi svakako biti drugi najsnažniji model u ponudi odmah iza verzije OPC snage 210 KS. Trenutno drugo mjesto po snazi drži 1,4-litreni turbo snage 150 KS.

Podijeli:
1