Opel objavio teaser nepoznatog modela

Opel objavio teaser nepoznatog modela

Opel je na svom službenom Twitter profilu objavio taser za sada nepoznatog modela koji bi nam trebao dati uvid u budućnost dizajna ove njemačke marke. Konkretnijih podataka o ovom modelu za sada nema, a iz Opela poručuju kako će jedinstven dizajn i ubuduće ostati temeljna snaga marke.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za pretpostaviti je kako se na priloženoj slici nalazi konceptni model po svoj prilici riječ je o SUV-u, a izostanak konvencionalne maske bi trebao upućivati na električni pogonski sklop. Također, na slici možemo vidjeti izražajna svjetla za dnevnu vožnju, visoki prednji kraj s izdignutim poklopcem motora, robusniji branik i veće gume. Sve u svemu ova studija bi mogla najaviti novi produkcijski veliki SUV.

Iz Opela je već ranije potvrđeno kako će se novi predvodnik ponude proizvoditi u Rüsselsheimu, a na tržište bi trebao stići prije kraja ovog desetljeća. Dakako, novitet će se vjerojatno temeljiti na PSA-ovoj EMP2 platformi isto kao i Peugeot 5008, a u opelovoj će se ponudi smjestiti iznad modela Mokka X, Crossland X i Grandland X.

Podijeli:
1