Opel će sutra predstaviti planove za budućnost na konferenciji koju možete pratiti uživo

Opel će sutra predstaviti planove za budućnost na konferenciji koju možete pratiti uživo

Opel će u četvrtak, 9. studenog s početkom u 9:15h objaviti svoj plan za budućnost. Marka iz Rüsselsheima tim povodom poziva sve zainteresirane da se uključe u prijenos konferencije za medije na kojoj će glavni izvršni direktor Opel/Vauxhalla, Michael Locherer i predsjednik upravnog odbora grupacije PSA, Carlos Tavares predstaviti opelov plan za budućnost, s naglaskom na osiguranje održivog povratka k profitabilnosti marke.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Osim strateškog dijela plana, na ovoj će medijskoj konferenciji biti objavljeni i planovi vezani uz sve buduće opelove modele do 2020. godine.

Vijesti te snimke s ključnim porukama ove konferencije za medije bit će moguće pratiti i putem Twittera na @OpelNewsroom. A, uz navedeno, konferenciju će biti moguće pratiti uživo na Opel-Blogu te putem YouTube kanala marke.

Prijenos konferencije za medije možete pratiti uživo:

Opel/Vauxhall je od 1. kolovoza 2017. dio grupacije PSA Peugeot Citroën, no ove su tvrtke surađivale još od 2012. Do danas, ta je suradnja urodila četirima modelima marke Opel: to podrazumijeva dva nova crossover/SUV-a, Crossland X i Grandland X koji su već dostupni u prodajnim salonima. Također, nasljednik lakog dostavnog modela Combo stići će na tržišta tijekom sljedeće godine, dok će nova generacija Opel Corse svjetlo dana ugledati 2019.

– – –

Pogledajte i izvještaje s prezentacija opelovih modela Crossland X te Grandland X

Podijeli:
1