Novi Volkswagen Polo GTI sada dostupan i u Hrvatskoj uz cijene od 174.000 kn

Novi Volkswagen Polo GTI sada dostupan i u Hrvatskoj uz cijene od 174.000 kn

Iznenađenje za sve ljubitelje sportskih automobila: na samom kraju godine marka Volkswagen kreće s pretprodajom novog Pola GTI. Sa snagom od 147 kW (200 KS) i 320 Nm te detaljima poput automatiziranog mjenjača s dvije spojke (DSG), sportskog podvozja, sportskih sjedala i 17-colnih lijevanih naplataka cijena najsnažnijeg Pola iznosi 174.000 kn.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sa 6-stupanjskim DSG mjenjačem novi Polo GTI ubrzava do 100 km/h za kratkih 6,7 sekundi. Najveća brzina iznosi 237 km/h, a vrijednost potrošnje od 5,9 l/100 km odražava se u učinkovitosti pogona. Tu su i dinamični sportski vozni postroj koji je prikladan i za duže dionice, pogon na prednje kotače te uzbudljiv vanjski i unutrašnji dizajn. Model je opremljen oznakama simbolima GTI-ja, poput crvene trake na maski hladnjaka, ručice mjenjača i presvlake sjedala s kariranim uzorkom Clark.

U opcijske značajke ubrajaju se potpuno digitalni instrumenti (Active Info Display), LED glavna svjetla, čitav niz dodatnih sustava potpore, podesivo podvozje Sport Select, 18-colni naplaci od lakog metala, najveći panoramski pomični krov u klasi i sound sustav Beats s pojačalom snage od 300 W.

Novi GTI temelji se na šestoj generaciji modela Polo koja je na tržište dospjela u jesen ove godine. Ova je generacija u studenom ocijenjena s maksimalnih pet zvjezdica u okviru Euro NCAP testova.

– – –

Više informacija potražite na stranicama Volkswagena

1