Nova Škoda Octavia uz očekivan izgled, bez velikih iznenađenja

Nova Škoda Octavia uz očekivan izgled, bez velikih iznenađenja

Nakon što je proteklog tjedna otkriven izgled nove, osme generacije Volkswagen Golfa, a koji bi službenu premijeru trebao imati u četvrtak, počele su najave i za otkrivanje četvrte generacije Škode Octavije. Njena je premijera najavljena za 11. studenog, no izgleda da ipak nećemo trebati čekati do tada kako bi vidjeli što su nam pripremili u novom češkom izdanju popularnog modela koji je vrlo tražen i u karavanskoj inačici.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ako je vjerovati slici (a nema razloga da se ne vjeruje) koja je jučer počela kružiti internetom, nova generacija Škode Octavije ne donosi nikakvu revoluciju. Po poznatom i priznatom receptu riječ je o evoluciji postojećeg modela, ali uz primjesu smjernica koje već neko vrijeme gledamo na modelu Scala. Izgleda da je riječ o fotografiji sa Škodinog konfiguratora, pa je i dosta zrnata. Model koji je trenutno na tržištu nije izgledom prednjeg dijela bio po volji mnogima, pa se vjeruje da je to ispravljeno u novoj generaciji.

Riječ je o fotografiji koja pokazuje jasne razlike u odnosu na skice koje su se zadnje vrijeme pojavljivale po internetu, a tu mislimo i na razliku u smještaju svjetala za maglu. Možemo ustvrditi i kako bi nova Octavia trebala biti miks elemenata prisutnih i na obnovljenom izdanju veće limuzine, Superb. Vjerujemo da bi narednih dana mogla procuriti još koja fotografija.

 

YouTube MP3 - Hotmail
1