Mitsubishi najavio novi L200

Mitsubishi najavio novi L200

Mitsubishi je službeno potvrdio kako će 9. studenog predstaviti novu, odnosno temeljito redizajniranu izvedbu svog popularnog pickupa, odnosno modela L200. Uz ovu potvrdu stigao je i novi teaser na kojem se dotično vozilo može vidjeti iz daljine. Podsjetimo, još ranije je objavljen teaser na kojem se nazire prednji kraj ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ono što za sada znamo je da će novi L200 dobiti tzv. Dynamic Shield prednji kraj koji će biti glavna vizualna karakteristika novih mitsubishijevih modela. Konkretnije, tu su tanja LED prednja svjetla, veća maska, izraženije i oštrije linije karoserije i sl. Očekuje se kako će kroz veće izmjene proći i unutrašnjost koja bi trebala dobiti kvalitetnije materijale te osjetno bogatiju opremu.

Proizvođač navodi kako će novi model biti iznimno izdržljivo i praktično vozilo koje će svojim kupcima ponuditi i visoku razinu performansi, sigurnosti i udobnosti. Konkretnijih tehničkih podataka za sada nema, no očekuje se kako će se u ponudi i dalje nalaziti 2,4-litreni DI-D turbodizelski 4-cilindrični motor. Dakako, ovaj bi pogonski sklop trebao biti dotjeran kako bi zadovoljio nove emisijske standarde, a s njim će biti dostupan i novi opcijski automatski mjenjač.

Podijeli:
1