Milijunska šteta u manjoj prometnoj nezgodi – Royceom na Lambo

Milijunska šteta u manjoj prometnoj nezgodi – Royceom na Lambo

Lakša prometna nezgoda s vozilima vrijednim preko 3 milijuna kuna dogodila se ovoga tjedna u Engleskoj, a fotografija s mjesta događaja odmah je postala hit na društvenim mrežama

U mjestu Walsall u blizini Birminghama u Engleskoj dogodila se ovoga tjedna ne toliko strašna prometna nezgoda. Jedan automobil naletio je na drugi, policija je napravila zapisnik, ozlijeđenih nije bilo, i to bi bilo sve – da nije riječ o automobilima na fotografiji. U ovom je sudaru, naime, sudjelovao Rolls-Royce Ghost, vrijedan najmanje 2 milijuna kuna, koji se zaletio u Lamborghini Urus, vrijedan najmanje 1,3 milijuna kuna!

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Izvori kažu kako je nezgodu izazvao vozač Rolls-Roycea, da bi odmah po zabijanju u Lamborghinijev SUV – pobjegao. Fotografiju su na Twitteru podijelili iz lokalnog policijskog ureda, i najavili da će “nazvati vlasnika Rollsa i pitati ga zašto se udaljio s mjesta nesreće”.

U međuvremenu su se javili i korisnici Twittera koji kažu da lokalna rent-a-car služba koja se bavi iznajmljivanjem egzotičnih vozila ima u ponudi jedan model Ghosta, pa je moguće da je netko neiskusan i željan provoda unajmio skupocjeni automobil, izazvao sudar, te potom pobjegao u nadi da će se izvući od kazne. Ili se jednostavno uspaničio.

U nezgodi je kao kolateralna žrtva nastradao još jedan, ne tako skupocjeni automobil, što govori da je vozač Rolls-Roycea dobro nagazio papučicu gasa, i to na skliskom, vlažnom kolniku. Šteta se neslužbeno procjenjuje na najmanje 2 milijuna kuna.

 

 

 

Podijeli:
1