Mercedes-Maybach predstavio osvježeni Pullman

Mercedes-Maybach predstavio osvježeni Pullman

Nakon što je nedavno osvježio S klasu Maybach, Mercedes je sada predstavio i osvježenu izvedbu njene najluksuznije i najveće verzije. Dakako, riječ je o Mercedes-Maybach Pullmanu na čiji je styling također utjecaj imala prekrasna studija Vision 6.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovaj luksuzni automobil ukupne duljine 6,5 m se tako sada može pohvaliti novom maskom, novim 20-colnim kotačima, bogatijom ponudom boja vanjštine, uključujući i dvobojne kombinacije, a unutrašnjost će također biti dostupna s novim bojama i presvlakama.

Oprema je dodatno obogaćena, a bit će dostupna i prednja kamera koja će putnicima otraga omogućiti pregled situacije ispred automobila, čak i kada je pregrada podignuta. Također, putnici će dobiti zaseban audio sustav, a recimo da se otraga mogu smjestiti do četiri osobe.

U odnosu na prethodnika koji je nosio oznaku S600, osvježeni Pullman je dobio oznaku S650, a njegov 6,0-litreni bi-turbo V12 koji sada razvija snagu od 630 KS i najveći okretni moment od 1000 Nm, što je rast od 100 KS i 170 Nm. Ovaj će automobil do 100 km/h ubrzati za 6,5 sekundi, a prosječna mu potrošnja iznosi 14,6 l/100 km uz emisiju ugljičnog dioksida od 330 g/km.

Knjiga narudžbi je već otvorena, a cijena u Njemačkoj kreće od oko 500.000 Eura. Uskoro će dakako postati dostupna i armirana izvedba Guard, a za nju će otprilike trebati izdvojiti tri puta više.

YouTube MP3 - Hotmail
1