Mercedes-Benz – CLA s pametnom ambijentalnom rasvjetom

Mercedes-Benz – CLA s pametnom ambijentalnom rasvjetom

Mercedes je krajem prošle godine najavio novu generaciju modela CLA s dva teasera. S tim teaserima Mercedes nam je dao uvid u vanjštinu, a sada je stigao treći teaser koji nam prikazuje unutrašnjost ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Također, ovaj nam kratki video teaser najavljuje i sustav pametne ambijentalne rasvjete koju vozač može kontrolirati pokretima ruku. Za očekivati je kako je ovaj sustav aktivan samo dok vozilo miruje jer bi u protivnom mogao “poticati” vozača na nepažljivo ponašanje za upravljačem.

Nadalje, možemo vidjeti pojedine elemente interijera, a vidljiva je i oznaka Edition 1 što znači kako je konkretni model nešto bogatije opremljen te će se u prodaji na pojedinim tržištima zadržati samo određeno vrijeme.

Konkretnije, novi CLA će na europska tržišta stići u drugoj polovici ove godine, motorizacija će biti više-manje preuzeta iz A klase. To vrijedi i za izvedbe AMG 35 i 45. Službena premijera ovog automobila će se održati 8- siječnja u Las Vegasu na ovogodišnjem izdanju popularnog CES-a.

YouTube MP3 - Hotmail
1