Mercedes-Benz će 2. veljače predstaviti osvježenu A klasu

Mercedes-Benz će 2. veljače predstaviti osvježenu A klasu

Ove će godine, obnovljena A klasa kao prethodnik nove generacije kompaktnih automobila zamijeniti bestseller koji je odlučno pridonio pomlađivanju marke Mercedes-Benz.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Obnovljena Mercedes-Benzova A klasa zadržava mladenački i dinamičan karakter izvornika, što je moguće naslutiti i iz priloženog teasera, ali je naprednija no ikad. Ona u potpunosti redefinira moderni luksuz u kompaktnoj klasi i unosi revoluciju u dizajn interijera.

Jedna od mnogih tehnoloških značajki je i infotainment sustav MBUX, Mercedes-Benz User Experience. Jedinstvena značajka ovog multimedijskog sustava je njegova sposobnost učenja zahvaljujući umjetnoj inteligenciji. Ostale prednosti su široki zaslon visoke razlučivosti osjetljiv na dodir, navigacijski zaslon s tehnologijom virtualne stvarnosti te inteligentno upravljanje glasom s prepoznavanjem govora, koje se pokreće izgovaranjem fraze Hey Mercedes.

Svatko tko želi pratiti svjetsku premijeru uživo može to učiniti na mercedesovim stranicama. Predstavljanje osvježene edicije Mercedes-Benz A klase bit će održano 2. veljače u Amsterdamu: program započinje uz Pre-Show (u 18:45h), koji uključuje kratak sažetak svih najvažnijih događanja iz popodnevnog programa. Prijenos predstavljanja novog automobila uživo započinje u 19h.

Podijeli:
1