Mercedes-AMG još jednom najavio A 35

Mercedes-AMG još jednom najavio A 35

Mercedes je objavio novi video teaser svog novog sportskog automobila, odnosno nove AMG izvedbe A klase. Radi se o verziji A 35 koja će biti uskoro premijerno predstavljena u Parizu, a prodaja će joj započeti već prije kraja ove godine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovdje priloženi video zapis otkriva nekoliko pojedinosti vanjskog i unutrašnjeg dizajna ovog modela koji će se u ponudi smjestiti između A 250 / A 250 4Matic te snažnijeg i skupljeg AMG-a A 45. Posebno se ističu agresivni aero paket, ručice automatskog mjenjača na upravljaču, dotjerani sportski kokpit s AMG-ovom sportskom instrumentnom pločom te infotainmentom i sl.

Ovaj bi model trebao pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbo benzinski motor snage “više od 300 KS” te najvećeg okretnog momenta od oko 400 Nm. Pogonski će stroj biti uparen sa 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvije spojke, a poput svog snažnijeg brata A 35 će biti standardno dostupan s pogonom na sva četiri kotača.

Njihova suradnja će biti dovoljna za ubrzanje do 100 km/h za oko 5 sekundi, dok će najveća brzina biti elektronički limitirana na 250 km/h. Nadalje, A 35 će se od “obične” ponude razlikovati snažnijim kočničkim sustavom, dorađenim upravljačem, dotjeranim sportskim ovjesom i sl.

Podijeli:
1