Marka Jeep osvojila brojna priznanja njemačkog časopisa Off-road

Marka Jeep osvojila brojna priznanja njemačkog časopisa Off-road

Legendarni terenski model ostaje vjeran svom ugledu osvajanjem brojnih nagrada u godišnjem izboru čitatelja njemačkog časopisa Off-road, specijaliziranog za SUV i 4×4 vozila.

S ukupno 174 modela u 13 kategorija nagrade, marka Jeep se istaknula osvajanjem dvaju prvih mjesta, kao što je to činila protekle dvije godine. Jeep Wrangler je osvojio prvo mjesto u kategoriji A off-road vozila već petu godinu zaredom s 29,4 posto glasova čitatelja, što je više od drugoplasiranog modela (koji je imao 23,9 posto glasova).

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jednako tako, ove godine je po prvi put novi model Jeep Wrangler (JL), četvrta generacija originalnog off-road vozila, osvojila nagradu čitatelja Off-road. U međuvremenu je Jeep Renegade proglašen najboljim kompaktnim SUV vozilom u C kategoriji i to četvrtu godinu zaredom. Renegade je broj jedan prema glasovima čitatelja časopisa Off-road s osvojenih 16,8 posto glasova. To je posebno impresivno postignuće jer je Renegade prvi model marke Jeep koji se natječe u klasi kompaktnih SUV vozila. Njegov nepogrešiv dizajn Jeepa, kao i vodeće sposobnosti u klasi 4×4, posebno su dobro dočekane kod čitatelja časopisa Off-road.

Vodeći model marke, Jeep Grand Cherokee, zauzeo je drugo mjesto u B kategoriji luksuznih off-road vozila, ispred većine uvoznih marki u Njemačkoj. Potpuno novi Wrangler zauzeo je drugo mjesto kao najbolje uvozno vozilo u kategoriji Novo, što je posebno važno priznanje stoga što model još nije službeno plasiran na tržište u Europi i još nije viđen na europskim cestama.

Dodjela nagradi časopisa Off-road započela je 1982, a čitateljima omogućuje da glasuju za svoje omiljene modele. U anketama časopisa Off-road 2018. godine sudjelovalo je više od 43.500 čitatelja.

– – –

Sve rezultate izbora časopisa Off-road za 2018. pogledajte ovdje

Podijeli:
1