Lopovi nakon pljačke pobjegli u Tesli pa ih uhvatili – na punionici

Lopovi nakon pljačke pobjegli u Tesli pa ih uhvatili – na punionici

Policija u američkoj saveznoj državi Georgiji uhvatila je kradljivce, zajedno s plijenom, nedugo nakon što su oni opljačkali trgovinu. Morali su se usred bijega, naime, zaustaviti kako bi dopunili bateriju Tesle

Električni automobili, u usporedbi s klasičnima, omogućavaju mnogo tišu vožnju i imaju izvrsno ubrzanje – pa je netko zaključio da bi upravo električnim automobilom bilo moguće brzo i efikasno pobjeći s mjesta zločina. No, pouka takvima jest da se zločin ne isplati, ali i da automobil prije planirane akcije treba dobro napuniti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, iz američke savezne države Georgije stiže bizarna vijest: dvojica kriminalaca, nazovimo ih za potrebe ovog teksta “glup i gluplji”, provalili su u lokalnu trgovinu iz lanca Sam’s Club, iz nje ukrali igraće konzole vrijedne preko 8 tisuća dolara, a potom sjeli u Teslin Model X i odlučili njime pobjeći.

Nakon dojave da su kradljivci pobjegli električnim vozilom, policija je alarmirala sve obližnje patrole, da bi jedna od njih nedugo zatim pronašla lopove samo 15-ak kilometara od opljačkane trgovine. Zaustavili su se tamo, na punionici pored ceste, kako bi napunili bateriju svoje Tesle!

Iz policije kažu da se događaj zbio 19. veljače, a nedavno su na društvenim mrežama objavili i dokaze: u pretrpanoj Tesli pronađeno je nekoliko otuđenih igraćih konzola, ali i ponešto marihuane i vatrenog oružja.

YouTube MP3 - Hotmail
1