Lamborghini Urus će premijeru imati 4. prosinca

Lamborghini Urus će premijeru imati 4. prosinca

Prema posljednjim informacijama Lamborghini će svoj novi SUV, odnosno model Urus predstaviti 4. prosinca na posebnoj priredbi u svom sjedištu u Sv. Agati Bolonjskoj. Prve isporuke se očekuju sredinom 2018, a glavni zadatak lamborghinijevih stručnjaka do tada je pripremiti tvornicu, odnosno povećati tj. udvostručiti njene proizvodne kapacitete.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Koliko je za sada poznato Urus će stajati oko 200.000 Eura, a u Lamborghiniju očekuju godišnju prodaju od oko 4.000 jedinica. Veliki je to skok za jedan Lamborghini koji je u cijeloj prošloj godini prodao 3.457 automobila. Do 2019. u Lamborghiniju žele prodavati više od 7.000 automobila godišnje, što će ih dovesti blizu Ferrarija koji je u prošloj godini prodao 8.014 primjeraka svojih vozila.

Ove novosti je popratila i najava lamborghinijevog šefa Domenicalija da bi u periodu između 2025. i 2030. na tržište mogao stići i sportski model sa četvorim vratima. Također, dodao je i da bi osobno htio vidjeti “modernu interpretaciju modela Miura”, no da se to neće dogoditi u narednih pet godina.

YouTube MP3 - Hotmail
1