Lamborghini objavio nove video teasere modela Urus

Lamborghini objavio nove video teasere modela Urus

Lamborghini je proveo i još uvijek provodi jednu od najiscrpnijih najavnih kampanja ikada. Riječ je dakako o najavi skore premijere lamborghinijevog prvog modernog SUV-a, odnosno modela Urus čije će se predstavljanje odigrati 4. prosinca.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Iz Sv. Agate je do sada objavljen veći broj video zapisa putem kojih nam je Lamborghini predstavio određene aspekte ovog automobila i njegov očekivani utjecaj na svog proizvođača. Naime, u Lamborghiniju očekuju da bi im se lansiranjem ovog automobila kroz koju godinu ukupna proizvodnja trebala udvostručiti.

Najzanimljiviji su nam bili video zapisi vožnje ovog noviteta na različitim podlogama za koje se vozaču na raspolaganju i posebni načini prilagodbe pogonskog sklopa, a koji su dio sustava ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management). Proizvođač jamči kako je riječ o “pravom Lamborghiniju”, a pored ANIMA-e jamac toga je i 4,4-litreni bi-turbo V8 snage oko 650 KS uparen s pogonom na sva četiri kotača.

U svakom slučaju uskoro ćemo saznati više o ovom novitetu, a na kraju još dodajmo kako u Lamborghiniju kasnija planiraju proširiti ponudu Urusa plug-in hibridnom verzijom. U konačnici bi na tržište čak trebala stići i još snažnija i lakša Performante izvedba.

Podijeli:
1