Kia u Ženevi predstavlja novi električni koncept

Kia u Ženevi predstavlja novi električni koncept

Čini se kako XCeed neće biti jedni ženevski novitet na kijinom štandu vrijedan pažnje. Naime, Kia je objavom teasera najavila kako će na istom mjestu predstaviti i novi električno pokretani koncept.

Za sada nema konkretnijih informacija o samom modelu, a ne znamo mu ni naziv. Službeno priopćenje kaže kako se radi o vozilu zbog kojeg će vam “srce zakucati brže”. S obzirom da bi nam ovaj automobil trebao najaviti emocionalni pristup dizajnu električnih vozila, pretpostavljamo da bi srce trebalo poskočiti od dizajna. Ipak, nadamo se da iz svega stoje i pristojne performanse.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovaj je automobil osmišljen u kijinom Europskom dizajnerskom centru u Frankfurtu i “vizualno je utjelovljenje želje ovog proizvođača za korakom naprijed u uzbudljivom svijetu elektrifikacije.”

Za sada imamo samo djelomičan uvid u prednji kraj ovog automobila na kojem se najviše ističu LED svjetla, osvjetljena maska i značka marke. Uz to, primjetni su širi lukovi blatobrana, izraženiji poklopac motora, kamere umjesto retrovizora i sl.

Uskoro više jer će Kia održati prezentaciju početkom ožujka.

Podijeli:
1