Karma GT spremna očarati posjetitelje Pebble Beacha

Karma GT spremna očarati posjetitelje Pebble Beacha

Na ovogodišnjem izdanju Monterey Car Weeka i Pebble Beach Concours d’Elegancea će biti održano nekoliko premijera, uključujući i onu modela Karma GT. Radi se o automobilu koji je razvijen u suradnji između Karma Automotivea i talijanske Pininfarine koja je bila zadužena za dizajn.

Karma GT je očito inspiriran modelom Revero GT i predstavlja njegovu atraktivniju coupe izvedbu. No, nije riječ samo o uklanjanju stražnjeg para vratiju, jer se Karma GT može pohvaliti novim karoserijskim površinama te jedinstvenim elegantnim linijama koje bi trebale privući dovoljan broj zainteresiranih budućih kupaca.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Donekle se razlikuje i interijer, a razliku čine novi materijali poput bijele kože, novog infotainmenta, nove digitalne instrumentne ploče i sl. Tehničkih informacija za sada nema, no podsjetimo kako je Revero GT hibridni model s kombiniranom snagom od 535 KS te električnom autonomijom od oko 130 km.

Budućnost ovog automobila za sada još uvijek nije sigurna. Ako se Karmi javi dovoljan broj zainteresiranih kupaca tada će ovaj model ući u serijsku proizvodnju. Dakako, radit će se o ograničenoj seriji, a proizvodnja će biti povjerena talijanskim pogonima Pininfarine. Više bi detalja trebalo postati poznato nakon premijere.

Podijeli:
1