Jaguar E-Pace pretpremijerno predstavljen u Hrvatskoj

Jaguar E-Pace pretpremijerno predstavljen u Hrvatskoj

Tvrtka Wallis Adria, domaći zastupnik za vozila grupacije Jaguar Land Rover, predstavila je Jaguar E-Pace, prvi jaguarov kompaktan SUV koji na na naše tržište dolazi u siječnju 2018. Na otmjenoj terasi zagrebačkog hotela Esplanade, E-Pace će biti izložen do ponedjeljka, 18. prosinca.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jaguar-E Pace međunarodnu je premijeru imao u Londonu, a za tu je prigodu izveden najveći luping ikada, tijekom kojeg se E-Pace impresivnim skokom od 15,3 metara, uz uzdužnu rotaciju od 270 stupnjeva, upisao u Guinessovu knjigu rekorda. Upravo je prema uzoru na taj rekord, E-Pace na terasi hotela Esplanade postavljen u kupoli tako da odaje dojam spektakularnog trenutka zaokreta.

Ovaj je kompaktni SUV, a kao i svaki Jaguar, prije svega sportski automobil osmišljen za svakodnevni život. Odlikuje ga jedinstvena kombinacija izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Također, karakteriziraju ga ručna izrada koja se ocrtava u visokokvalitetnim materijalima i modernom dizajnu te svakodnevna praktičnost.

Ovaj premium SUV s pet sjedala spaja dizajn i performanse sportskog stila iz jaguarove game vozila s prostranim i praktičnim automobilom koji ima pogon na sva 4 kotača. Napredna dinamika vožnje i izvanredna profinjenost čine E-Pace automobilom koji je u potpunosti prilagođen vozaču. Vanjski dizajn naglašava sportski karakter modela E-Pace, dok je unutarnji prepoznatljiv za marku Jaguar jer je svaka komponenta detaljno razrađena, što rezultira modernom, stiliziranom i divno izrađenom unutrašnjošću koja nudi prostrani interijer, vodeći u klasi.

Jaguar E-Pace postigao je maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP testiranjima sigurnosti što potvrđuje da je jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

Najnoviji jaguarov model na naše tržište stiže u siječnju sljedeće godine, no knjiga narudžbi je već otvorena. Cijene počinju od 275.675 kn.

Više detalja o Jaguaru E-Pace, kao i cjenik svih ponuđenih izvedbi potražite na stranicama zastupnika.

Podijeli:
1