Hyundai i30 N će imati 275 KS

Hyundai i30 N će imati 275 KS

Već otprije znamo kako će Hyundai u skoroj budućnosti predstaviti N izvedbu modela i30, a radit će se o performance verziji koja će napasti Golf GTI i druge slične modele. Sada su pak stigle i nešto konkretnije informacije o ovom automobilu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, saznajemo kako će ga pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični benzinski turbo motor u izvedbama snage od 250 i 275 KS. Obje će standardno biti uparene sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i pogonom na prednje kotače, a u opcijskoj će se opremi nalaziti 8-stupanjski automatski mjenjač s dvije spojke.

Nadalje, i30 N će dobiti prilagodljivi ovjes, posebno dorađeni ESP sustav, nekoliko postavki rada pogonskog stroja uključujući i podešenje za trkaću stazu te elektronički nadzirni prednji diferencijal s ograničenim proklizavanjem. Također, ovaj će se model od standardne verzije razlikovati i snažnijim kočnicama, novim aero kitom, raznim ukrasima vanjštine i interijera i sličnim performance dodacima.

Proizvodnja će navodno započeti prije kraja ove, a prve isporuke se mogu očekivati u prvoj polovini 2018. Drugim riječima, službena premijera se očekuje u Frankfurtu ove jeseni.

YouTube MP3 - Hotmail
1