Honda potvrdila dva električna modela za sljedeću godinu

Honda potvrdila dva električna modela za sljedeću godinu

Honda je službeno potvrdila kako tijekom sljedeće godine planira lansirati dva električna modela. Jedan bi trebao biti predstavljen već tijekom ove jeseni, vjerojatno u Frankfurtu. Taj bi model trebao biti dostupan širom svijeta, a trenutno je još uvijek u razvoju zajedno s drugim novitetom koji će viti dostupan samo na kineskom tržištu. Za razvoj ovih i budućih hondinih električnih modela je zadužen hondin novo oformljeni odjel za razvoj električnih vozila (Electric Vehicle Development Division).

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nadalje, Honda radi na razvoju sustava autonomnog upravljanja i do 2020. bi trebali na tržište početi pristizati prvi modeli opremljeni sustavima koji će im omogućiti autonomno upravljanje na autocestama uz promjene vozne trake, pretjecanja i sl. bez ikakvog inputa od strane vozača. Do 2025. u Hondi se žele svojim kupcima ponuditi sustav autonomnog upravljanja četvrte razine.

Uz sve ovo u Hondi razvijaju sljedeći generaciju svog dizajna koja bi trebala biti predstavljena do kraja ove godine. Do kraja godina bi navodno trebao biti predstavljen i novi Accord, no za sada nije poznato na kojim će sve tržištima biti dostupan.

YouTube MP3 - Hotmail
1