Hiluxom preletjela 9 prometnih traka bez sudara

Hiluxom preletjela 9 prometnih traka bez sudara

Nevjerojatna snimka dolazi iz Australije, gdje je policijska prometna kamera na jednom raskrižju zabilježila prelet Toyotinog pickupa preko čak devet prometnih traka, ali na način da se vozilo nije sudarilo niti s jednim vozilom u njima

Policija australskog Sjevernog teritorija u mjestu Coconut Grove svojom je nadzornom prometnom kamerom zabilježila prilično nevjerojatnu nezgodu. Oko 17 sati, kako navode na svojim stranicama, Toyota Hilux velikom se brzinom približila jednom raskrižju, kada je njezina vozačica izgubila kontrolu nad vozilom i nije uspjela savladati zavoj.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Umjesto da skrene desno i priključi se na veliku glavnu cestu, vozačica je Hiluxom iz sporedne ceste preletjela čak sedam prometnih traka, pritom prešla preko dva kolnička otoka, pa preletjela preko još dvije trake manje paralelne ceste. Svoj je “let” njezin pickup kamionet završio u izlogu jedne trgovine na potpuno suprotnoj strani ceste.

Za sve to vrijeme poprečnog prelaska preko ceste, spletom je okolnosti izbjegnut sudar s drugim automobilima – Hilux je prošao između nadolazećih i zaustavljenih automobila kao u video igri. Vozačica i dijete koje se nalazilo u vozilu samo su lakše ozlijeđeni. Iz policije su izjavili kako je nevjerojatna sreća da nitko drugi nije ozlijeđen u ovoj nezgodi.

U nastavku prenosimo službenu snimku događaja s Facebook profila policije Sjevernog teritorija.

YouTube MP3 - Hotmail
1