GTA Šangaj: nezadovoljni gost hotela u predvorje banuo Audijem

GTA Šangaj: nezadovoljni gost hotela u predvorje banuo Audijem

Internetom kruži nevjerojatna snimka podivljalog Kineza, koji Audijem A5 ulazi kroz staklena vrata u predvorje hotela te tamo divlja i uništava sve pred sobom. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo

Protekloga utorka u jutarnjim satima u jednom hotelu u Šangaju dogodio se vrlo neobičan izgred. Nezadovoljni se 28-godišnji gost, identificiran samo imenom Chen, sukobio s osobljem hotela jer mu je tamo, navodno, nestao laptop. Potpuno izgubivši kontrolu nad sobom, otišao je po svoj automobil, pa se njime uvezao u predvorje hotela i počeo raditi kaos. Netko od gostiju sve je zabilježio mobitelom, pa se snimka vrlo brzo proširila društvenim mrežama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kaos zbog laptopa

Automobil nezadovoljnog gosta, bijeli kabriolet Audi A5, može se vidjeti kako probija staklena rotirajuća vrata na ulazu u predvorje hotela, a potom uništava sav inventar koji mu se našao na putu. Svoj rušilački pohod završio je ponovno u jednim vratima, gdje se vidi kako su okupljeni pokušali izvući vozača iz Audija. On je čak pokušao krenuti unatrag te, možda, pobjeći s mjesta događaja.

To mu u konačnici nije uspjelo, pa je zadržan u policiji na ispitivanju. Prema viđenome, moguće je da ga očekuje prilično visoka kazna zbog uništavanja hotelske imovine i dovođenja ljudi u opasnost. Kad je riječ o Chenovom nestalom laptopu, kažu kako je bio ukraden, a osoblje ga je kasnije pronašlo pored hotela.

YouTube MP3 - Hotmail
1