Giugiaro Sybilla – još jedan atraktivan uradak poznatog dizajnera

Giugiaro Sybilla – još jedan atraktivan uradak poznatog dizajnera

Slavni dizajner automobila Giorgetto Giugiaro i njegov sin Fabrizio su osnovali dizajnersku kuću GFG Style i u suradnji s kineskom firmom Envision Energy kreirali novu studiju pod nazivom Sybilla koja će premjerno biti predstavljena na ovogodišnjem ženevskom auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sybilla je vozilo pomalo neobičnog dizajna, a ponajviše se ističu staklene površine, odnosno činjenica da se vjetrobransko staklo proteže preko prednjeg dijela krova te se njegovim pomicanjem prema naprijed oslobađa ulaz u putničku kabinu. Slično je i otraga gdje je za pristup stražnjoj klopi potrebno podizanje dva staklena dijela koji su, svaki sa svoje strane vozila i bočni prozor i stražnji dio krova.

Nadalje, ovo vozilo je duljine veće od 5 metara, a visoko je 1,480 mm. Na dva zasebna stražnja sjedala se mogu smjestiti dva putnika, a dodatni će im komfor omogućiti i činjenica da ih je moguće pomaknuti prema natrag i podešavati njihov naslon.

Tehnički podaci za sada nisu poznati, no znamo da će ovaj model pokretati električni pogonski sklop sa četiri električna motora te da će Sybilla biti opremljena sustavom autonomnog upravljanja. Također, putnička kabina bi trebala biti bogato opremljena naprednim infotainmentom, a uskoro ćemo saznati više.

Podijeli:
1