Fiat Panda slavi 40. rođendan

Fiat Panda slavi 40. rođendan

Fiat Panda najprodavaniji je automobil na talijanskom tržištu, a s Fiatom 500 u Europi natječe se za vodeću poziciju u segmentu malih gradskih automobila. Kompanija je u povodu "okrugle" obljetnice Pande objavila i prigodni slavljenički video

Tijekom godina Panda je stekla reputaciju automobila za svaku priliku, na temelju svoje svestrane i vrlo funkcionalne prirode. Kupci koji su joj odani 40 godina, cijene je zbog njene kompaktnosti, karaktera, pristupačnosti i zabave. Fiat je povodom ove obljetnice objavio slavljenički video u kojem Luca Napolitano, voditelj marki Fiat, Lancia i Abarth za EMEA regiju, razgovara s Robertom Giolitom, voditeljem odjela EMEA Heritage.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

“Fiat Panda najprodavaniji je automobil na talijanskom tržištu, a s Fiatom 500 u Europi natječe se za vodeću poziciju u segmentu malih gradskih automobila. Često kažemo da je Panda funkcionalna ikona marke, Fiatov najracionalniji, najpristupačniji i najdemokratskiji automobil, i sada možemo razumjeti zašto”, kaže se u videu kojim se slavi naslijeđe kultne Fiatove Pande.

“Prostranost, kompaktnost, karakter, svestranost, pristupačnost, zabava i funkcionalnost ono su što ljudi traže u automobilu. Panda ima sve to, pa i više”, kaže Roberto Giolito.

Prelazeći na današnja “pametna rješenja”, važno je napomenuti da je Panda bila prvi gradski automobil s kočenjem u nuždi, prva s držačem pametnog telefona Cradle, s Waze navigacijom ugrađenom u aplikaciju Panda UConnect i usmjerena na multimediju. Najnovija inovacija je paket D-Fence iz asortimana dodatne opreme Mopar, koji uključuje filtar putničkog prostora, pročistač zraka i UV svjetiljku koja eliminira do 99 % bakterija u vozilu. Panda je također bila prvi mali gradski automobil koji je pružio mobilnu pristupnu točku s ugrađenim Wi-Fi Windom i pružio povezanost na Internet svojim putnicima.

Maleni gradski automobil danas je dostupan i u verziji Panda Micro Hybrid koji nudi sve blagodati učinkovitog, kompaktnog, laganog i pristupačnog hibridnog pogonskog sklopa.

Podijeli:
1