Električna Kia EV6 u Hrvatskoj će uz subvenciju koštati 260 tisuća kuna

Električna Kia EV6 u Hrvatskoj će uz subvenciju koštati 260 tisuća kuna

Kia je otvorila knjigu rezervacija za svoj novi električni SUV, naziva EV6. Prve isporuke bit će obavljene ove jeseni, a za potvrdu narudžbe treba uplatiti tek 750 kuna predujma

Iz Kije su se pohvalili kako su od 30. ožujka do 30. travnja u Europi zabilježili više od 7.300 rezervacija za svoj novi električni model EV6, a povrh toga su zabilježili i više od 33.000 zainteresiranih za svoje prvo električno vozilo s dometom preko 500 kilometara. Zahvaljujući tome Kia je za 300% premašila očekivani plan prodaje ovog modela u Europi za ovu godinu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Od sada su rezervacije za Kijin novi EV6 moguće i u Hrvatskoj. Na službenoj stranici modela EV6 moguće ga je rezervirati u tri izvedbe: EV6, EV6 GT line i EV6 GT.

Zainteresirani kupci će svoj EV6 nakon potvrđene rezervacije i uplaćene povratne kapare od 750 kn moći naručiti kod lokalnog zastupnika još prije početka proizvodnje (srpanj 2021.), dok se prve isporuke očekuju tijekom jeseni ove godine.

Oni koji do kraja godine uplate iznos predujma za rezervaciju dobit će i posebnu pogodnost: pristup mreži za punjenje Ionity za razdoblje od godinu dana. Pretplata Power Package nudit će povoljnije obračunavanje punjenja na svim Ionity mjestima za punjenje diljem Europe (mjesečna pretplata za 13 eura nudi punjenje po cijeni 0,29 EUR/kWh).

Iz Kije poručuju kako će početna cijena električnog modela EV6 u Hrvatskoj biti od 259.999 kn, ako se u nju uračuna i državna eko subvencija Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

YouTube MP3 - Hotmail
1